lunes, 3 de agosto de 2009

Edició de videos amb Windows Movie Maker

Vam aprendre a treballar l'editació de videos amb el programa windows movie maker.
Per fer-ho, vam seguir els següents pasos:
Vem anar al firefox i vem entrar el bloc des d'allà. Un cop allà vem obrir una altra pestanya, clicant a "fitxer", i després a "abrir otra pestanya", des d'aquella pestanya oberta vem entrar en el Youtube i vem buscar un video.
Després vem obrir una altra pestanya i vem anar a DownloadHelper, per baixar-nos el programa que ens permetés veure videos de Youtube. Un cop baixat, et demana reiniciar el firefox i cliques "acceptar", i es reinicia. Ara ja tindrem tres pestanyes en la mateixa pàgina.
Anem al Youtube i adalt hi surt una icona amb unes boletes donant voltes, i cliquem i ens surt una finestra amb els videos que hi ha, i cliquem el que haviem buscat abans en el Youtube i el guardem a l'escriptori i tornarem al bloc i ens dirà que el format és en fmv, i perquè sigui llegible anem al firefox i cliquem a "eines" (adalt) després a "DownloadHelper", i després a "preferències", i ens surt un quadre de diàleg i anem a "conversió" per veure que l'aplicació de conversió està aplicada. Llavorns tornem a clicar a la icona que dona voltes, amb el ratolí dret i cliquem a "convert videos", i ens surtirà el quadre de diàleg on agafarem el video de l'escriptori i l'obrirem, i ens surtirà una finestra per poder canviar el format de fmv a wmv. I després cliquem la mateixa icona amb el ratolí dret i cliquem a "convert queue", i se'ns obre una finestra on ens confirma el canvi de format.
Després tornem al movie maker per editar-ho. A la dreta cliquem a " capturar vídeo" i després a "importar vídeo" i l'agafem de l'escriptori, i ens surtirà fragmentat, és a dir, ens surtiran imatges, del video, que està dividit en cinc parts. Les arroseguem a la part de baix, per ordre i entre imatge i imatge hi ha uns quadrets on hi posarem les transicions, com volem que pasi d'un tros de video a un altre, i per això anem a "editar película" i després a "ver transiciones de vídeo", i les arroseguem fins els quadrets. I abaix cliquem a " mostrar escala de tiempo", i ens surtiren les parts del video amb les transicions i el temps..., on es pot veure exactament quan comença un tros de video..., i pots anar fent combinacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario