lunes, 3 de agosto de 2009

Google docs i Notebook de Google

Google, et dona la possibilitat, mitjançant el teu compte de Gmail, l'ús de Google Docs, és similar a: l'Office de Microsoft. Amb aquest, podem fer diferents cosses:
- Processar textos
- Fer fulls de càlcul
- Presentacions
- Compartir-ho amb altres usuaris (els quals has de convidar tu)
Per Opcions a tenir en compte dins d'aquest:
- Nou document
- Per guardar el document anar a: Guardar
- Per anar actualitzar el document a mida que vas introduint informació nova cal: premer el botó F5.
- Per contactar amb altres usuaris i compartir l'informació cal anar a: compartir document, seleccionar el document, convidar a col·laboradors (aquí introduir l'e-mail de les persones que desitgem que comparteixin informació amb nosaltres), Finalment clicar a acceptar.

Hem après com realitzar un bloc de notes a partir de la pagina de notebook de Google.
Per fer-ho hem seguit els següents passos:
Hem entrat a www.google.com/notebook , i un cop a dins , adalt a l'esquerra hem clicat on possa "crear un bloc de notes nou...", i hem posat el nom que hem volgut.
Després hem anat a la pàgina de noves tecnologies i hem seleccionat un paràgraf d'un tema per fer la prova i hem seleccionat i hem clicat al botó dret del ratolí i hem donat a " note this (google notebook)" i ens surt una finestra petita abaix i cliquem a "clip" i agrandem la pàgina i trobem en el notebook el paràgraf copiat.
A sota del paràgraf hi trobem la paraula "comment" on incluirem algún comentari sobre la informació trobada, perquè ho entengui qui ho llegeixi, el perquè has posat aquesta informació... Després cliquem a "Add labels" per posar etiquetes si volem, i a l'esquerra ens surt les etiquetes que tenim fetes.
Per crear una secció anem a "new note", adalt a la dreta, escrivim el que volem i cliquem sobre ell i el podem moure i posar-lo en la secció que vulguis.
Després anirem a " sharing options", adalt a la dreta, i posarem en un quadrat les direccions de les meves companyes de grup, per poder compartir amb elles la informació que vagi trobant durant el treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario